Presidentin valtuuskunta, kenraali Muhammadu Buhari (retd.), jonka johdolla on liittovaltion pääkaupungin ministeri, on toimittanut miljoona dollaria tukirahastoa Turkin hallitukselle, Pecohub on oppinut.

Bello ja muut valtuuskunnan jäsenet ottivat vastaan Turkin ulkoministerin, suurlähettilään Mevlüt Çavuşoğlu, ulkoasiainministeriössä Ankarassa, Turkin pääkaupungissa.

Vierailu seurasi traagista 7,8 magnitudin maanjäristystä 6. helmikuuta, joka johti noin 50 000 ihmisen kuolemaan, mukaan lukien entinen Chelsea ja Ghanan jalkapalloilija Christian Atsu.

Bellow huomautti, että Buhari ei pystynyt henkilökohtaisesti antamaan osanottovierailua maahan Nigeriassa pidettyjen yleisten vaalien vuoksi.

FCT-ministeri välitti presidentin sydämelliset surunvalittelut Nigerian liittotasavallan hallituksen ja kansan puolesta Turkin hallitukselle ja kansalle tuhoisasta maanjäristyksestä.

Ministeri luovutti myös Buhariin osanottokirjeen sekä Nigerian keskuspankin 1 000 000 dollarin lupauksen, joka lähetetään edelleen presidentti Recep Tayyip Erdoğanille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *